Ronserv.nl – De Hostingprovider

84 / 100

Microsoft Exchange Online voor zakelijke cloud e-mail

Altijd en overal bij je agenda en contacten met de uitgebreide Outlook Web App.
guide to exchange online

Werk slimmer met Exchange Online

Wil je ook altijd en overal toegang tot je e-mail en agenda? Met Exchange Online heb je contact met klanten en collega’s wanneer jou dat het beste uitkomt.

Je werkt veilig op elk apparaat, want je e-mail staat veilig in de cloud van Microsoft. Bovendien krijg je van Ronserv gratis hulp op afstand voor de basisinstallatie.

Exchange Online
Samenwerking exchange

Gegarandeerd optimaal samenwerken

Houd overal contact met medewerkers en klanten. Beheer eenvoudig je e-mail, agenda, contactpersonen en taken op elk apparaat. Versnel onderlinge communicatie door taken en agenda’s te delen. Je e-mail is bovendien optimaal beveiligd.

Zijn je medewerkers vaak onderweg of werken ze bijvoorbeeld in een winkel of in de horeca? Communiceer dan voordelig met Exchange Online Kiosk. Je medewerkers handelen met een persoonlijk e-mailaccount berichten af op hun smartphone.

Met welk pakket ga jij aan de slag?

Plan 2

Meer ruimte en beveiliging voor gegevens
10
99
P/m
 • 100GB grootte postvak
 • Exchange Online Protection
 • Outlook op smartphone en browser
 • Outlook op elk apparaat
 • Apps voor Outlook
 • Exchange Online Archiving
 • Intern archief
 • Onbeperkte opslag
 • Preventie gegevensverlies (DLP)

Plan 1

Voor Outlook gebruikers die veel mailen
6
00
P/m
 • 50GB grootte postvak
 • Exchange Online Protection
 • Outlook op elk apparaat
 • Apps voor Outlook
 • Exchange Online Archiving
 • Intern archief
Popular

Alles wat je moet weten over Microsoft Exchange Online

Welke functionaliteiten heeft Exchange Online?

Exchange Online is een e-mailsysteem dat wordt aangeboden door Microsoft als onderdeel van Microsoft 365. Het werkt in de cloud en biedt veilige toegang tot e-mail, agenda’s en contacten op allerlei apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones en tablets. Je kunt ook gedeelde mailboxen en agenda’s gebruiken, bestanden delen, samenwerken en gebruikmaken van geavanceerde beveiligingsfuncties. Exchange Online is ontworpen om productiviteit te verbeteren door het automatiseren van taken en de mogelijkheid om inboxen te personaliseren en organiseren.

Microsoft Exchange Online biedt verschillende voordelen. Het zorgt voor een betrouwbare en veilige e-mailoplossing met grote mailboxcapaciteit en bescherming tegen malware en spam. Je kunt ook e-mail, agenda en contacten synchroniseren op meerdere apparaten, waardoor mobiel werken gemakkelijker wordt. Daarnaast biedt het geavanceerde zoekfuncties, waardoor je snel en efficiënt e-mails kunt vinden.

Met Exchange Online is samenwerking eenvoudig dankzij gedeelde agenda’s, contactpersonen, takenlijsten, evenals het delen van documenten. Bovendien is het een cloudgebaseerde oplossing, wat betekent dat het schaalbaar en flexibel is en geen fysieke servers vereist. 

Wat zijn de verschillen tussen Outlook en Exchange Online?

Outlook en Exchange Online zijn allebei een product van Microsoft, maar ze dienen verschillende doeleinden. Outlook is een toepassing voor het beheer van persoonlijke informatie, en wordt vaak gebruikt voor e-mailbeheer. Het is gericht op individuele gebruikers. Het kan op zichzelf werken, maar ook synchroniseren met verschillende servers, zoals Exchange.  

Exchange Online is een cloud-gebaseerde service voor serversystemen die e-mail, agenda en contactpersonen beheren voor bedrijven. Exchange Online maakt het mogelijk meerdere gebruikers tegelijkertijd toegang te geven en te delen, ongeacht de locatie.  

Met Microsoft 365 krijg je toegang tot verschillende productiviteitstools, zoals Word, PowerPoint, Excel, Outlook en de online-opslag OneDrive. Deze tools zijn zowel geschikt voor individuen als bedrijven. Exchange Online is een specifieke dienst binnen Microsoft 365 die gericht is op e-mail hosting. Je kunt deze dienst apart aanschaffen, maar het is ook opgenomen in de meeste Microsoft 365 pakketten. Hoewel Exchange Online zich alleen richt op e-mail, omvat Microsoft 365 een breed scala aan producten en diensten die zijn ontworpen om productiviteit te verhogen. 

4.5
Gebaseerd op 14 Reviews
Donny Kooyman
Donny Kooyman

Dit bedrijf is meester in zijn werk. Een Vakman. Topper !

01/01/2024
Praktijk Nederland
Praktijk Nederland

Nadat ik problemen had met een website in contact gekomen met Ron. Deze reageert snel en pakt het snel en goed op. Ook terwijl ik aan de andere kant van de wereld was pakte hij voor mij dingen op. Erg fijn, en lekker korte lijnen.

24/10/2023
Marc
Marc

Goede en eerlijke provider- vlotte feedback

23/10/2023
STPO
STPO

Vanaf eerste contact direct goed geholpen en van a tot z ondersteund om alle diensten over te zetten. Ook na het opleveren een goede ondersteuning voor alle openstaande puntjes. Dik tevreden.

22/09/2023
Senne Hendriks
Senne Hendriks

Geweldige service! Niet alleen na het afnemen van de diensten, maar ook bij de installatie en de vervolgstappen! Zeker een aanrader!

21/04/2023
Marianne
Marianne

Ronserv is een topbedrijf. Ze helpen met heel veel geduld met alles omdat ze weten dat niet iedereen evenveel verstand heeft van computers en internet

06/02/2023
Daphne Van Der Blom
Daphne Van Der Blom

Super service! Overgestapt vanaf andere provider van te voren duidelijke uitleg, en tijdens de overstap alles duidelijk uitgelegd en snel geregeld.

05/02/2023
Kevin
Kevin

Ronserv is top. Hij heeft voor mij 2 websites gebouwd ook een cloud omgeving opgezet. Dit was super gedaan. Ook de service is super. Tijdens het opzetten van alles regelmatig contact gehad of het naar wens was. En of er nog iets was wat aangepast moet worden, dit werd vrijwel direct opgepakt. Zeker een aanrader

15/01/2023
klant
klant

Eerst en vooral is Ronny een Topkerel ! We kenden elkaar niet en ik kreeg contact via whatsapp om een site te laten maken voor mijn fotografie portfolio waar ik echt dringend werk van moest maken. Wat ben ik gelukkig dat ik deze keuze gemaakt heb zeg! Mijn site ziet er super verzorgd uit met oog voor detail en stap per stap krijgt het de professionele uitstraling die ik verwacht ! Echt Top ! Een echte aanrader aan een betaalbaar tarief met snelle respons indien er een vraag is over de nodige zaken Je merkt het dat Ronserv.nl / een gedreven bedrijf is die een passie uitstraalt naar zijn werk toe ! Ik ben super Tevreden uit de grond van men hart dat ik dit aan jouw mag toevertrouwen ! 1000x Dank Z.P

04/11/2022
Richard S
Richard S

Goed en betrouwbaar, snelle service! Zeer aan te bevelen!

09/09/2022
pcf-ralley
pcf-ralley

Zeer goede hosting en hi service echt een aanrader

05/09/2022
Joep Lecluse
Joep Lecluse

“RonServ is een hostingbedrijf die dat stapje extra gaat. Naast een uitstekende migratie hebben ze me geholpen naar de nieuwste versie van WordPress over te gaan. Een geweldige service. LecluseServices.”

13/02/2022
manuel wisse
manuel wisse

ik heb een zeer goede ervaring met ronserv, zeer behulpzaam duidelijk en gemakkelijk. zeker voor een beginner als ik ook betaalbaar. en als onbekende in deze wereld werd alles duidelijk uitgelegd en overzichtelijk te zien. ik raad deze daarom zeker aan

15/11/2021
Chat openen
Hulp Nodig?
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!