Ronserv.nl – De Hostingprovider

81 / 100

E-mail hosting voor zakelijk e-mailen

Met e-mail hosting van Ronserv kies je voor een veilige en betrouwbare oplossing.
Email Symbol header
domeinnaam email

E-mailen met je eigen domeinnaam

Wil je e-mailen met je eigen domeinnaam? Een e-mailadres aanmaken met je eigen domeinnaam komt professioneler over dan bijvoorbeeld jouwbedrijf@hotmail.com. Ook is het goed voor de herkenbaarheid van je website of onderneming.

Heb je meerdere e-mailadressen nodig? Dan kun je met e-mail van Ronserv meerdere aliassen aanmaken onder dezelfde domeinnaam, bijvoorbeeld contact@jouwbedrijf.nl en support@jouwbedrijf.nl. Bij een gratis mailoplossing is dit vaak niet mogelijk.

Professioneel

Straal herkenbaarheid uit met je eigen domeinnaam.

Veilig

Veiliger door een uitgebreide spamfilter.

Onbeperkt

Maak onbeperkt mailadressen aan.

Overzicht

Houd werk en privé e-mail gescheiden.

Exchange Online voor de ondernemer

Als ondernemer maak je vaak veelvuldig gebruik van je mail. Dan is het prettig dat alles goed en fijn werkt. Met Exchange Online kun je meer dan alleen mailen. Je deelt ook gemakkelijk contacten en afspraken met je werknemers.

Zo werk je efficiënter samen in een overzichtelijk programma. Daarnaast werkt Exchange Online ook naadloos samen met andere producten van Microsoft 365. Denk aan Word, PowerPoint en Excel.

exchange online
microsoft 365

Alles in één met Microsoft 365

 

Je kunt naast E-mail hosting en Exchange Online, ook voor Microsoft 365 kiezen. Online werken is steeds meer de norm, dus dan is het prettig als iedereen binnen je bedrijf bij bestanden kan en eenvoudig met elkaar kan communiceren.

Onze zakelijke Microsoft 365 licenties bevatten altijd de online Office applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint. De meer uitgebreide varianten (Apps voor bedrijven en Business Standard) bevatten ook de desktop applicaties inclusief het bekende mailprogramma Outlook.

Welke e-mail optie past het best bij jou?

E-mail

Mail met je eigen domein voor een professionele uitstraling. markEigen domeinnaam markVeilige en snelle mailbox markSpamfilter en Antivirus

Microsoft 365

Overal en altijd efficiënt werken met de vertrouwde applicaties. Microsoft Teams Office applicaties 1000GB OneDrive

Exchange Online

Werk slimmer met e-mail in de cloud voor bedrijven. Integratie met Outlook Spamfilter en Antivirus E-mail en agenda

Alles wat je moet weten over e-mailhosting

E-mail hosting bij

Met e-mail bij Ronserv ben je vanaf nu altijd en overal bereikbaar. Verstuur en ontvang veilig e-mail waar en wanneer je wilt. Maak daarbij onder andere gebruik van een onbeperkt aantal aliassen, geavanceerde anti spam- en virusoplossingen waardoor je e-mail veilig is en gebruik onze gebruiksvriendelijke online webmail.

Toch liever je eigen programma kiezen? Dat kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld Gmail of Apple mail. Bij elk e-mailpakket is een uitgaande e-mailserver gratis inbegrepen.

Daarnaast krijg je bij onze email hosting een uitgebreid spam filter. Dit houdt in dat je zelf mailadressen kunt whitelisten (goedkeuren) en blacklisten (afkeuren). Zo voorkom je dat je mailbox vol raakt met spam.

Kies voor e-mailhosting, of ga aan de slag met Exchange, waarmee je veilig in de Microsoft Cloud werkt. Toe aan iets meer of ook de vertrouwde Office-programma’s gebruiken? Kies dan voor Office 365.

Werk je veel met een laptop of smartphone? Met een uitgaande e-mailserver (SMTP) via Ronserv kun je overal e-mail versturen zonder afhankelijk te zijn van de mailserver van je e-mailprovider.

Je kiest voor een e-mail hostingpakket wanneer je een e-mailadres wilt aanmaken met je eigen domeinnaam. Op die manier kom je professioneler over dan bijvoorbeeld een gmail account. Het draagt ook bij aan de herkenbaarheid van je website of onderneming. Wanneer je kiest voor e-mail hosting en je een domeinnaam hebt, kun je jouw e-mailadres gebruiken met jouw gewilde mailprogramma.

Ja, om e-mail hosting te gebruiken heb je een domeinnaam nodig. Jouw domeinnaam komt in je e-mailadres te staan.

Favoriete e-mailprogramma of webmail

Als je kiest voor e-mail en een domeinnaam hebt, kun je zelf kiezen op welk mailprogramma je de mail vervolgens instelt. Je kunt met je eigen domeinnaam bijvoorbeeld nog steeds Gmail gebruiken als je dat wilt. Of bijvoorbeeld Apple Mail of Outlook.

Naast de reguliere mailprogramma’s hebben wij ook onze eigen gratis webmail. Een overzichtelijke mailtool zonder te veel poespas waarmee je gemakkelijk mailtjes verstuurt en ontvangt.

Overstappen naar Ronserv en zeker zijn dat tijdens de verhuizing geen data verloren gaat? Met onze Migratieservice ondersteunen we je zodat je website, e-mail of andere toepassingen blijven werken.

E-mailhosting gebruik je om professioneel te communiceren met je eigen e-mailadres. Je kunt geen website maken met dit pakket. Om een website zichtbaar te maken op het internet kies je voor een webhostingpakket.

Met e-mail hosting kun je een onbeperkt aantal e-mailadressen aanmaken met jouw domeinnaam.

4.5
Gebaseerd op 14 Reviews
Donny Kooyman
Donny Kooyman

Dit bedrijf is meester in zijn werk. Een Vakman. Topper !

01/01/2024
Praktijk Nederland
Praktijk Nederland

Nadat ik problemen had met een website in contact gekomen met Ron. Deze reageert snel en pakt het snel en goed op. Ook terwijl ik aan de andere kant van de wereld was pakte hij voor mij dingen op. Erg fijn, en lekker korte lijnen.

24/10/2023
Marc
Marc

Goede en eerlijke provider- vlotte feedback

23/10/2023
STPO
STPO

Vanaf eerste contact direct goed geholpen en van a tot z ondersteund om alle diensten over te zetten. Ook na het opleveren een goede ondersteuning voor alle openstaande puntjes. Dik tevreden.

22/09/2023
Senne Hendriks
Senne Hendriks

Geweldige service! Niet alleen na het afnemen van de diensten, maar ook bij de installatie en de vervolgstappen! Zeker een aanrader!

21/04/2023
Marianne
Marianne

Ronserv is een topbedrijf. Ze helpen met heel veel geduld met alles omdat ze weten dat niet iedereen evenveel verstand heeft van computers en internet

06/02/2023
Daphne Van Der Blom
Daphne Van Der Blom

Super service! Overgestapt vanaf andere provider van te voren duidelijke uitleg, en tijdens de overstap alles duidelijk uitgelegd en snel geregeld.

05/02/2023
Kevin
Kevin

Ronserv is top. Hij heeft voor mij 2 websites gebouwd ook een cloud omgeving opgezet. Dit was super gedaan. Ook de service is super. Tijdens het opzetten van alles regelmatig contact gehad of het naar wens was. En of er nog iets was wat aangepast moet worden, dit werd vrijwel direct opgepakt. Zeker een aanrader

15/01/2023
klant
klant

Eerst en vooral is Ronny een Topkerel ! We kenden elkaar niet en ik kreeg contact via whatsapp om een site te laten maken voor mijn fotografie portfolio waar ik echt dringend werk van moest maken. Wat ben ik gelukkig dat ik deze keuze gemaakt heb zeg! Mijn site ziet er super verzorgd uit met oog voor detail en stap per stap krijgt het de professionele uitstraling die ik verwacht ! Echt Top ! Een echte aanrader aan een betaalbaar tarief met snelle respons indien er een vraag is over de nodige zaken Je merkt het dat Ronserv.nl / een gedreven bedrijf is die een passie uitstraalt naar zijn werk toe ! Ik ben super Tevreden uit de grond van men hart dat ik dit aan jouw mag toevertrouwen ! 1000x Dank Z.P

04/11/2022
Richard S
Richard S

Goed en betrouwbaar, snelle service! Zeer aan te bevelen!

09/09/2022
pcf-ralley
pcf-ralley

Zeer goede hosting en hi service echt een aanrader

05/09/2022
Joep Lecluse
Joep Lecluse

“RonServ is een hostingbedrijf die dat stapje extra gaat. Naast een uitstekende migratie hebben ze me geholpen naar de nieuwste versie van WordPress over te gaan. Een geweldige service. LecluseServices.”

13/02/2022
manuel wisse
manuel wisse

ik heb een zeer goede ervaring met ronserv, zeer behulpzaam duidelijk en gemakkelijk. zeker voor een beginner als ik ook betaalbaar. en als onbekende in deze wereld werd alles duidelijk uitgelegd en overzichtelijk te zien. ik raad deze daarom zeker aan

15/11/2021
Chat openen
Hulp Nodig?
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!