Ronserv.nl – De Hostingprovider

81 / 100

Hosting van Ronserv.nl Welk pakket past bij jou?

Supersnelle hosting van Ronserv

Alles wat je nodig hebt voor jouw online succes: het begint met hosting. Welke hosting past bij jou?
Server
Centos.png
Debian.png
Ubuntu.png
Fedora.png
Windows.png

Wat is hosting?

Hosting is het stukje webruimte dat je nodig hebt om je domeinnaam te gebruiken. Met website hosting breng jij je website onder op een server die permanent verbonden is met het internet.

Je kunt je domeinnaam zien als een straatnaam, het adres dat mensen kunnen bezoeken. Hosting is het lege appartementencomplex, omdat je met hosting een server deelt met andere gebruikers.

Een Virtual Private Server (VPS) is te vergelijken met een vrijstaand casco huis, het omhulsel waarin jij je website maakt. Een VPS deel je niet met andere gebruikers, webhosting wel.

Wat is Webhosting

Welke hosting is voor mij geschikt?

Webhosting en WordPress

De meest bekende hosting is Shared Hosting, ook wel webhosting genoemd. Je deelt de server met andere gebruikers, waardoor het een voordelige optie is. Je kan zelf een CMS uitkiezen, bijvoorbeeld WordPress. Webhosting is een goede keuze als je niet de technische kennis hebt voor een VPS.

VPS Hosting

Bij VPS Hosting huur je een eigen Virtual Private Server. Deze deel je dus niet met andere gebruikers. Een VPS is ideaal als je meerdere websites hebt of een grote webwinkel. Met een Managed VPS beheren wij zelfs de server voor je, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

E-mail Hosting

Wil je alleen e-mailen met je domeinnaam? Dan is e-mail hosting perfect. Je verstuurt dan e-mails met je eigen domeinnaam, bijvoorbeeld hallo@jouwdomeinnaam.nl. Gebruik onze gratis webmail van Yourhosting of gewoon je favoriete mailprogramma zoals Outlook of Gmail.

Welke soorten hosting zijn er?

WordPress hosting

Razensnelle hosting die optimaal is voor WordPress websites. Meest gebruikt In één klik geïnstalleerd Inclusief zakelijke e-mail

Webhosting

Maak eenvoudig je website op onze razendsnelle webhosting. Deskundige support Inclusief zakelijke E-mail

E-mail

Mail met je eigen domein voor een professionele uitstraling. Eigen domeinnaam Veilige en snelle mailbox Spamfilter en Antivirus

Alles wat je moet weten over Hosting

Wanneer heb ik hosting nodig?

Je hebt hosting nodig wanneer je een website wilt gaan opzetten of wilt e-mailen met een eigen domeinnaam. Door het uploaden (versturen van bestanden naar onze server) van je website naar je hosting pakket bij Ronserv wordt je website bereikbaar voor iedereen. Wanneer je een eigen domeinnaam hebt waarmee je wilt e-mailen heb je ook hosting nodig. E-mails die naar jouw e-mailadres worden verzonden, worden opgeslagen op je hosting pakket.

Om jouw website optimaal te laten functioneren, wil je een hostingpakket dat genoeg ruimte en rekenkracht biedt. Wil je er een hele zware applicatie op laten draaien, dan heb je al gauw een groter hostingpakket nodig. Gebruik je het hostingpakket om jouw blog erop te zetten, dan is vaak een wat kleiner pakket voldoende.

Mocht je bijvoorbeeld te weinig schrijfruimte hebben op jouw hostingpakket, dan kun je niet langer bestanden uploaden. Je kunt dan eenvoudig via Klantenpaneel upgraden naar een groter pakket met meer schijfruimte, zodat je weer verder kunt.

Daarnaast heeft hosting ook invloed op de snelheid van jouw website. Als je bij een partij zit met snelle web hosting, dan heeft dit invloed op de snelheid van jouw website. Net als de locatie van de server. Als jouw websitebezoekers grotendeels in Nederland zitten, dan is een Nederlandse server beter voor de snelheid dan een server die bijvoorbeeld in de VS staat.

Welke hosting past bij mij?

Shared webhosting is geschikt voor websites die nog niet heel veel bezoekers hebben en daardoor niet heel veel rekenkracht nodig hebben. Shared webhosting wordt veel gekozen door particulieren en kleine tot middelgrote bedrijven. VPS hosting is geschikt voor bedrijven die een hoge uptime nodig hebben en maximale prestaties. VPS hosting wordt veel gekozen door professionele webshops en middelgrote tot grote bedrijven. Reseller hosting kies je wanneer je zelf geld wilt verdienen met het verkopen van hosting.

Als je een eenvoudige website nodig hebt zou het Basic hostingpakket voldoende moeten zijn. Maar ga je een complexe website maken met veel functies, zoals een uitgebreide webshop, dan heb je wellicht een groter hostingpakket nodig. Kijk naar de beschikbare opslagmogelijkheden, bandbreedte en databases van de verschillende pakketten voordat je een besluit neemt. Je kunt bij Ronserv je pakket altijd upgraden om zo altijd het juiste pakket te hebben. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste pakket!

4.5
Gebaseerd op 14 Reviews
Donny Kooyman
Donny Kooyman

Dit bedrijf is meester in zijn werk. Een Vakman. Topper !

01/01/2024
Praktijk Nederland
Praktijk Nederland

Nadat ik problemen had met een website in contact gekomen met Ron. Deze reageert snel en pakt het snel en goed op. Ook terwijl ik aan de andere kant van de wereld was pakte hij voor mij dingen op. Erg fijn, en lekker korte lijnen.

24/10/2023
Marc
Marc

Goede en eerlijke provider- vlotte feedback

23/10/2023
STPO
STPO

Vanaf eerste contact direct goed geholpen en van a tot z ondersteund om alle diensten over te zetten. Ook na het opleveren een goede ondersteuning voor alle openstaande puntjes. Dik tevreden.

22/09/2023
Senne Hendriks
Senne Hendriks

Geweldige service! Niet alleen na het afnemen van de diensten, maar ook bij de installatie en de vervolgstappen! Zeker een aanrader!

21/04/2023
Marianne
Marianne

Ronserv is een topbedrijf. Ze helpen met heel veel geduld met alles omdat ze weten dat niet iedereen evenveel verstand heeft van computers en internet

06/02/2023
Daphne Van Der Blom
Daphne Van Der Blom

Super service! Overgestapt vanaf andere provider van te voren duidelijke uitleg, en tijdens de overstap alles duidelijk uitgelegd en snel geregeld.

05/02/2023
Kevin
Kevin

Ronserv is top. Hij heeft voor mij 2 websites gebouwd ook een cloud omgeving opgezet. Dit was super gedaan. Ook de service is super. Tijdens het opzetten van alles regelmatig contact gehad of het naar wens was. En of er nog iets was wat aangepast moet worden, dit werd vrijwel direct opgepakt. Zeker een aanrader

15/01/2023
klant
klant

Eerst en vooral is Ronny een Topkerel ! We kenden elkaar niet en ik kreeg contact via whatsapp om een site te laten maken voor mijn fotografie portfolio waar ik echt dringend werk van moest maken. Wat ben ik gelukkig dat ik deze keuze gemaakt heb zeg! Mijn site ziet er super verzorgd uit met oog voor detail en stap per stap krijgt het de professionele uitstraling die ik verwacht ! Echt Top ! Een echte aanrader aan een betaalbaar tarief met snelle respons indien er een vraag is over de nodige zaken Je merkt het dat Ronserv.nl / een gedreven bedrijf is die een passie uitstraalt naar zijn werk toe ! Ik ben super Tevreden uit de grond van men hart dat ik dit aan jouw mag toevertrouwen ! 1000x Dank Z.P

04/11/2022
Richard S
Richard S

Goed en betrouwbaar, snelle service! Zeer aan te bevelen!

09/09/2022
pcf-ralley
pcf-ralley

Zeer goede hosting en hi service echt een aanrader

05/09/2022
Joep Lecluse
Joep Lecluse

“RonServ is een hostingbedrijf die dat stapje extra gaat. Naast een uitstekende migratie hebben ze me geholpen naar de nieuwste versie van WordPress over te gaan. Een geweldige service. LecluseServices.”

13/02/2022
manuel wisse
manuel wisse

ik heb een zeer goede ervaring met ronserv, zeer behulpzaam duidelijk en gemakkelijk. zeker voor een beginner als ik ook betaalbaar. en als onbekende in deze wereld werd alles duidelijk uitgelegd en overzichtelijk te zien. ik raad deze daarom zeker aan

15/11/2021
Chat openen
Hulp Nodig?
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!