Ronserv.nl – De Hostingprovider

81 / 100

Zakelijk e-mailen met een e-mailpakket

Met onze e-mailpakketten, mail je met jouw eigen domeinnaam voor een professionele uitstraling.
email hosting pakketten
Email Hosting pakketten

Voordelen van onze emailpakketten

Met e-mail bij Ronserv.nl mail je met jouw eigen domeinnaam voor een professionele uitstraling. Maak onder andere gebruik van onbeperkt aantal aliassen en onze gebruiksvriendelijke online webmail. Door de goede beveiliging tegen spam, phishing en virussen, is je mailbox ook nog eens heel veilig.

De e-mailpakketten van Ronserv.nl geven je alle functionaliteiten die de digitale communicatie van je bedrijf mogelijk maakt. Dat is niet alleen goed voor de herkenbaarheid en professionaliteit, maar door de samenstelling van de pakketten weet je dat je ook altijd voldoende opslagruimte voor je e-mails hebt en genoeg e-mailadressen kunt maken.

E-mailpakketten van Ronserv

Met de e-mailpakketten van Ronserv maak je op een eenvoudige manier je eigen e-mail aan. Registreer je domeinnaam in de domeinnaamchecker en maak daarna in de hostingmanager van Yourhosting je e-mailadressen aan. De e-mailhosting van Ronserv geeft je alle functionaliteiten die de digitale communicatie van je bedrijf mogelijk maken.

Dat is niet alleen goed voor de herkenbaarheid en professionaliteit, maar door de samenstelling van de pakketten weet je dat je ook altijd voldoende opslagruimte voor je e-mails hebt, genoeg e-mailadressen kunt maken en genoeg dataverkeer hebt.

emailhosting

Met welk e-mailpakket ga jij aan de slag?

Start

Ideaal voor de kleine ondernemer
5,99 p/m
  • 10GB e-mailruimte
  • 50 mailboxen
  • 5GB max. mailboxgrootte
  • Onbeperkt e-mailaliassen
  • Antivirus en spamfilters

Max

Wanneer je meer mailboxen en opslagruimte nodig hebt
10,00 p/m
  • 20GB e-mailruimte
  • Onbeperkt mailboxen
  • 15GB max. mailboxgrootte
  • Onbeperkt e-mailaliassen
  • Antivirus en spamfilters
Popular
4.5
Gebaseerd op 14 Reviews
Donny Kooyman
Donny Kooyman

Dit bedrijf is meester in zijn werk. Een Vakman. Topper !

01/01/2024
Praktijk Nederland
Praktijk Nederland

Nadat ik problemen had met een website in contact gekomen met Ron. Deze reageert snel en pakt het snel en goed op. Ook terwijl ik aan de andere kant van de wereld was pakte hij voor mij dingen op. Erg fijn, en lekker korte lijnen.

24/10/2023
Marc
Marc

Goede en eerlijke provider- vlotte feedback

23/10/2023
STPO
STPO

Vanaf eerste contact direct goed geholpen en van a tot z ondersteund om alle diensten over te zetten. Ook na het opleveren een goede ondersteuning voor alle openstaande puntjes. Dik tevreden.

22/09/2023
Senne Hendriks
Senne Hendriks

Geweldige service! Niet alleen na het afnemen van de diensten, maar ook bij de installatie en de vervolgstappen! Zeker een aanrader!

21/04/2023
Marianne
Marianne

Ronserv is een topbedrijf. Ze helpen met heel veel geduld met alles omdat ze weten dat niet iedereen evenveel verstand heeft van computers en internet

06/02/2023
Daphne Van Der Blom
Daphne Van Der Blom

Super service! Overgestapt vanaf andere provider van te voren duidelijke uitleg, en tijdens de overstap alles duidelijk uitgelegd en snel geregeld.

05/02/2023
Kevin
Kevin

Ronserv is top. Hij heeft voor mij 2 websites gebouwd ook een cloud omgeving opgezet. Dit was super gedaan. Ook de service is super. Tijdens het opzetten van alles regelmatig contact gehad of het naar wens was. En of er nog iets was wat aangepast moet worden, dit werd vrijwel direct opgepakt. Zeker een aanrader

15/01/2023
klant
klant

Eerst en vooral is Ronny een Topkerel ! We kenden elkaar niet en ik kreeg contact via whatsapp om een site te laten maken voor mijn fotografie portfolio waar ik echt dringend werk van moest maken. Wat ben ik gelukkig dat ik deze keuze gemaakt heb zeg! Mijn site ziet er super verzorgd uit met oog voor detail en stap per stap krijgt het de professionele uitstraling die ik verwacht ! Echt Top ! Een echte aanrader aan een betaalbaar tarief met snelle respons indien er een vraag is over de nodige zaken Je merkt het dat Ronserv.nl / een gedreven bedrijf is die een passie uitstraalt naar zijn werk toe ! Ik ben super Tevreden uit de grond van men hart dat ik dit aan jouw mag toevertrouwen ! 1000x Dank Z.P

04/11/2022
Richard S
Richard S

Goed en betrouwbaar, snelle service! Zeer aan te bevelen!

09/09/2022
pcf-ralley
pcf-ralley

Zeer goede hosting en hi service echt een aanrader

05/09/2022
Joep Lecluse
Joep Lecluse

“RonServ is een hostingbedrijf die dat stapje extra gaat. Naast een uitstekende migratie hebben ze me geholpen naar de nieuwste versie van WordPress over te gaan. Een geweldige service. LecluseServices.”

13/02/2022
manuel wisse
manuel wisse

ik heb een zeer goede ervaring met ronserv, zeer behulpzaam duidelijk en gemakkelijk. zeker voor een beginner als ik ook betaalbaar. en als onbekende in deze wereld werd alles duidelijk uitgelegd en overzichtelijk te zien. ik raad deze daarom zeker aan

15/11/2021

E-mailpakket

Selecteer het emailpakket die bij jouw wensen past.

Domeinnaam

Registreer daarna je gewenste domeinnaam in de domeinchecker.

E-mailadres

Maak na je bestelling je e-mailadressen aan in onze eenvoudige hostingmanager.

Mailbox

Stel vervolgens je mailbox in via jouw favoriete mailprogramma.

Alles wat je moet weten over e-mailpakketten

Gratis e-mail aanmaken of mailen met je domeinnaam?

Tegenwoordig heb je veel keuzes voor een e-mailadres. Zo maak je gemakkelijk en snel een gratis e-mailadres via je internetprovider of partijen zoals Gmail of Hotmail. Het voordeel hiervan is dat het gratis is, echter zijn er ook nadelen aan een gratis e-mailadres. Nadelen zijn dat je jouw e-mailadres verliest als je van provider wilt wisselen en ook is spamfiltering vaak minder goed dan bij betaalde e-maildiensten.

Je kunt er ook voor kiezen om te e-mailen met een zelfgekozen domeinnaam, zoals je bedrijfsnaam (info@jebedrijfsnaam.nl) of je eigen naam (info@jeeigenvoorenachternaam.nl). Hiervoor heb je wel een domeinnaam en e-mailhosting of webhosting nodig.

Een e-mailadres met je domeinnaam is niet gratis, maar wél veel professioneler, omdat je herkenbaar bent als bedrijf. Daarnaast is het goed voor het overzicht, omdat je zakelijk en privé kunt scheiden en je bent beter beschermd door goede spamfilters.

E-mailen met je eigen domeinnaam is altijd een goed idee. Niet zonder reden is het al jaren een van de meest populaire communicatietechnieken. Je bent als ondernemer herkenbaar en het staat ook nog eens professioneler dan mailen vanuit bijvoorbeeld Hotmail of Gmail. Toch zijn er ook andere redenen om te gaan voor e-mailhosting. Zo is het scheiden van je privé mail en je zakelijke email goed voor het overzicht en gaan zaken niet door elkaar lopen. Liever toch één mailbox? Dan kun je ook je zakelijke mail laten doorsturen naar je privébox.

 

Je zakelijke e-mail veilig in de cloud bij Microsoft. Altijd en overal bij je agenda en contacten met de uitgebreide Outlook Web App.

Toegang tot je e-mail: altijd en overal

Mail van Ronserv werkt altijd en overal. Met e-mailhosting is je e-mail vanaf elk apparaat bereikbaar. Kies zelf welk e-mailporgramma je gebruikt zoals Gmail of Outlook, maar je kunt ook gratis gebruik maken van de webmail. Deze is direct vanaf je browser benaderbaar. Natuurlijk veilig en versleuteld.

Met e-mailhosting van Ronserv mail je met je eigen domeinnaam. Je registreert je domeinnaam in de domeinnaamchecker en maakt vervolgens een e-mailadres aan in de hostingmanager. Je e-mailadres kan er dan zo uitzien: info@jouwbedrijfsnaam.nl. Natuurlijk kun je eindeloos variëren met het eerste deel, en ook de extensie hangt ervan af welke domeinnaam je registreert.

De webmail van Ronserv werkt in principe hetzelfde als elk mailprogramma zoals Gmail of Hotmail. via de webmail heb je altijd en overal toegang tot je e-mail en verstuur je natuurlijk ook e-mail. 

Chat openen
Hulp Nodig?
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!