Ronserv.nl – De Hostingprovider

77 / 100

Reviews & Klant-Ervaringen

Wij staan altijd voor u klaar! Stel jouw uitgebreide vraag in een support ticket, ons team staat elke dag voor je klaar. Zelfs in de avond.

Contact Us

Overzicht Ronserv.nl reviews

Benieuwd naar de ervaringen van onze gewaardeerde klanten? Ontdek het zelf door onze reviews te lezen! Bij Ronserv hechten we veel waarde aan transparantie en klanttevredenheid. Lees wat anderen zeggen over hun interactie met ons bedrijf en krijg een eerlijk inzicht in de kwaliteit van onze producten/diensten en de klantenservice die wij bieden.

Onze klanten delen graag hun persoonlijke ervaringen, variërend van de efficiëntie van onze dienstverlening tot de impact van onze producten op hun leven of bedrijf. Deze reviews bieden niet alleen inzicht, maar kunnen ook helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing wanneer u overweegt met ons in zee te gaan.

Bij Ronserv geloven we in voortdurende verbetering en luisteren we actief naar de feedback van onze klanten. Neem de tijd om door de reviews te bladeren en ontdek waarom klanten voor ons kiezen. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om een positieve indruk achter te laten op elk aspect van uw ervaring met ons.

Kies voor vertrouwen, kies voor kwaliteit. Lees onze reviews en ontdek waarom klanten voor Ronserv kiezen!

facebookBeoordeling
4.8
Gebaseerd op 16 Reviews
facebook

Ronsevr goede service en duidelijke informatie over wat de mogelijkheden zijn. En het werkt weer allemaal super. Voor mij, eindelijk een Hosting provider Ronserv.nl klasse.

recommends
02/01/2024
Donny Kooyman
Donny Kooyman

Dit bedrijf is meester in zijn werk. Een Vakman. Topper !

01/01/2024
Praktijk Nederland
Praktijk Nederland

Nadat ik problemen had met een website in contact gekomen met Ron. Deze reageert snel en pakt het snel en goed op. Ook terwijl ik aan de andere kant van de wereld was pakte hij voor mij dingen op. Erg fijn, en lekker korte lijnen.

24/10/2023
Marc
Marc

Goede en eerlijke provider- vlotte feedback

23/10/2023
STPO
STPO

Vanaf eerste contact direct goed geholpen en van a tot z ondersteund om alle diensten over te zetten. Ook na het opleveren een goede ondersteuning voor alle openstaande puntjes. Dik tevreden.

22/09/2023
Senne Hendriks
Senne Hendriks

Geweldige service! Niet alleen na het afnemen van de diensten, maar ook bij de installatie en de vervolgstappen! Zeker een aanrader!

21/04/2023
Marianne
Marianne

Ronserv is een topbedrijf. Ze helpen met heel veel geduld met alles omdat ze weten dat niet iedereen evenveel verstand heeft van computers en internet

06/02/2023
Daphne Van Der Blom
Daphne Van Der Blom

Super service! Overgestapt vanaf andere provider van te voren duidelijke uitleg, en tijdens de overstap alles duidelijk uitgelegd en snel geregeld.

05/02/2023
Kevin
Kevin

Ronserv is top. Hij heeft voor mij 2 websites gebouwd ook een cloud omgeving opgezet. Dit was super gedaan. Ook de service is super. Tijdens het opzetten van alles regelmatig contact gehad of het naar wens was. En of er nog iets was wat aangepast moet worden, dit werd vrijwel direct opgepakt. Zeker een aanrader

15/01/2023
klant
klant

Eerst en vooral is Ronny een Topkerel ! We kenden elkaar niet en ik kreeg contact via whatsapp om een site te laten maken voor mijn fotografie portfolio waar ik echt dringend werk van moest maken. Wat ben ik gelukkig dat ik deze keuze gemaakt heb zeg! Mijn site ziet er super verzorgd uit met oog voor detail en stap per stap krijgt het de professionele uitstraling die ik verwacht ! Echt Top ! Een echte aanrader aan een betaalbaar tarief met snelle respons indien er een vraag is over de nodige zaken Je merkt het dat Ronserv.nl / een gedreven bedrijf is die een passie uitstraalt naar zijn werk toe ! Ik ben super Tevreden uit de grond van men hart dat ik dit aan jouw mag toevertrouwen ! 1000x Dank Z.P

04/11/2022
Richard S
Richard S

Goed en betrouwbaar, snelle service! Zeer aan te bevelen!

09/09/2022
pcf-ralley
pcf-ralley

Zeer goede hosting en hi service echt een aanrader

05/09/2022
Joep Lecluse
Joep Lecluse

“RonServ is een hostingbedrijf die dat stapje extra gaat. Naast een uitstekende migratie hebben ze me geholpen naar de nieuwste versie van WordPress over te gaan. Een geweldige service. LecluseServices.”

13/02/2022
facebook

ronserv is een aan te raden server voor uw website. als er iets niet lekker loopt wordt het gelijk verholpen. mijn ervaring is hier goed mee. ik zat eerder bij een grote server maar daar ben je ook maar een nummer en nu krijg je persoonlijke aandacht. en dat is toch wel fijn en zeker als je geen ervaring hier in hebt. ik raad daarom ook echt wel ronserv aan voor uw nieuwe en/of bestaande site. ronserv bedankt voor de goede service

recommends
12/02/2022
manuel wisse
manuel wisse

ik heb een zeer goede ervaring met ronserv, zeer behulpzaam duidelijk en gemakkelijk. zeker voor een beginner als ik ook betaalbaar. en als onbekende in deze wereld werd alles duidelijk uitgelegd en overzichtelijk te zien. ik raad deze daarom zeker aan

15/11/2021
Chat openen
Hulp Nodig?
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!