Ronserv.nl – De Hostingprovider

77 / 100

Domeinnaam registreren

Jouw domeinnaam registreren bij Ronserv

Dé plek waar jouw idee werkelijkheid wordt. Binnen 1 minuut is jouw domeinnaam al geregistreerd.
Domeinregistratie
Waarom domeinnaam

Registreer vandaag nog je gewenste domeinnaam bij Ronserv

Bij Ronserv kun je eenvoudig en snel je gewenste domeinnaam registreren. Met onze ruime keuze aan extensies, zoals .NL, .COM en .EU, zorgen wij ervoor dat je online aanwezigheid helemaal compleet is. Met onze jarenlange ervaring en uitstekende klantenservice, bieden wij je een probleemloos proces waarbij wij je stap voor stap begeleiden.

Naast het registreren van je domeinnaam, heb je ook keuze uit verschillende hostingpakketten aan waarmee je je website kunt bouwen en beheren. Kies voor gemak en registreer vandaag nog je domeinnaam bij Ronserv!

Een domeinnaam als start voor je website

Een domeinnaam is een uniek webadres dat je kunt gebruiken als website-URL en/of als e-mailadres. Als je een eigen website wil maken of wil mailen vanaf je eigen adres, dan is een domeinnaam registreren de eerste stap. Als je een onderneming hebt, is je domein meestal gelijk aan je bedrijfsnaam zodat (potentiële) klanten je makkelijk kunnen vinden.

Domeinnaam Registreren

Alles wat je moet weten over domeinnaam registeren

Wat is een domeinnaam nou precies?

Een domeinnaam is een uniek webadres dat je kunt gebruiken als website-URL en/of als e-mailadres, bijvoorbeeld www.ronserv.nl. Een domeinnaam tik je dus in in de adresbalk van je browser. Een domeinnaam eindigt altijd op een domeinnaamextensie, denk aan .NL of .COM. In combinatie met hosting is de domeinnaam daadwerkelijk bereikbaar voor bezoekers, wil je dus dat je website zichtbaar is voor bezoekers, kies dan naast je domein altijd ook voor hosting of e-mailhosting.

Je domeinnaam verhuizen naar Ronserv? Dat kan! Onze specialisten helpen je graag en je website en e-mail blijven tijdens het proces gewoon online. Met onze verhuisservice hoef je zelf niets te doen en nemen wij graag alles uit handen.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor alleen registreren van je domein. Heb je niet direct plannen om een website of webshop te maken, dan registreer je je domeinnaam zonder hosting.

Ja, iedereen kan een beschikbare domeinnaam vastleggen. Check in onze domeinnaam check of jouw gewilde domeinnaam beschikbaar is.

Wat zijn de populaire domeinnamen?

Ga je een domeinnaam registreren, dan heb je ook de keuze uit vele domeinnaamextensies. De meest geregistreerde domeinnaamextensies zijn .NL en .COM, maar er zijn ook nog veel andere populaire domeinnaamextensies.  Zijn .EU of .CO.UK bezet? Gelukkig zijn er nog voldoende andere opties. Extensies als .shop, .cc, .nu en .app worden ook steeds populairder.

Weet je al wel dat je een domein wil registreren maar nog niet zeker of je ook een hostingpakket wil? Hosting heb je nodig om je website zichtbaar te laten zijn voor bezoekers. Begin je met een kleine website of blog? Dan is het Basic pakket vaak voldoende.

Chat openen
Hulp Nodig?
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!