...

Ronserv.nl – De Hostingprovider

Over ons

Met de beste support en begeleiding van ervaren IT-experts. Alles wat je nodig hebt om onbezorgd online te ondernemen.

Service

Ontdek Ronserv.nl Jouw Toegewijde Hostingprovider

Ronserv.nl, jouw betrouwbare hostingprovider, is gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige webhostingdiensten aan zowel individuen als bedrijven. Met een breed scala aan hostingoplossingen en diensten, voldoen ze aan diverse behoeften van hun klanten.

Wat Maakt Ons Uniek?

Bij Ronserv.nl ben je aan het juiste adres voor domeinregistratie en websitehosting. Maar we bieden meer dan dat; wij zijn jouw one-stop-shop voor al jouw IT-gerelateerde zaken.

Ons Datacenter: State-of-the-Art en Toegankelijk

Onze servers en die van onze klanten bevinden zich in het Iron Mountain datacenter te Haarlem, voorheen bekend als EvoSwitch Datacenter. Dit ultramoderne datacenter biedt niet alleen uitstekende faciliteiten zoals 24-uurs bewaking, redundante energietoevoer, en geavanceerde brandbeveiliging, maar is ook gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Bovendien ligt luchthaven Schiphol op slechts 10 kilometer afstand.

Onze Diensten

VPS hosting

VPS hosting van Ronserv is supersnel, veilig en betrouwbaar. Keuze uit Debian, Ubuntu of FreeBSD.

Colocatie

Uw rack space in een van onze beschikbare datacenters en krijg volledige controle over uw hardware

Domeinnaam

Dé plek waar jouw idee werkelijkheid wordt. Binnen 1 minuut is jouw domeinnaam al geregistreerd.

Adviesgesprek

Samen kunnen we het best beoordelen wat de beste oplossing is voor deze situatie.

Blogs

Ontdek de wereld van naadloze hosting met onze informatieve blogs.

Contact

Wij staan altijd voor u klaar! Stel jouw uitgebreide vraag in een support ticket, ons team staat elke dag voor je klaar.

Volledig groene hosting

Milieubewust ondernemen

Wij hosten alle websites van klanten en onszelf in een groen CO2-neutraal datacenter. Door het virtualiseren van het serverpark is het energieverbruik veel minder, terwijl er wel meer capaciteit beschikbaar is. Alle hardware is ondergebracht bij betrouwbare datacenters in Nederland.

Deze datacenters hebben wij uitgekozen op onder meer de PUE. Dit staat voor ‘Power Usage Effectiveness’ en is een waarde waarmee datacenters bepalen hoe efficiënt ze met stroom omgaan. We streven altijd naar een zo laag mogelijk PUE, omdat dit beter is voor het milieu.

Milieubewust

Groen op het gebied van techniek

 

Binnen de ICT branche wordt er 24/7 veel energie opgemaakt aan het draaien van hardware, aangezien websites permanent online moeten zijn. Denk aan servers, routers, netwerksystemen, koeling van datacenters, koeling van grafische kaarten en processoren. Dat is in essentie niet groen, echter zijn er bijzonder veel zaken in onze branche die middels besparing en compensatie toch energie-neutrale groene hosting kunnen realiseren.

Buiten het feit dat we gebruik maken van groene stroom, zijn onze servers lucht en water en gekoeld (tov elektrisch) en daarnaast zijn de datacenters waarin we draaien het meest energie efficient in de branche, aangezien onze voorkeur altijd uitgaat naar milieuvriendelijk. Bovendien is er in de datacenters ook geen airconditioning aanwezig door de slimme en groene airflow opzet. Hierdoor is minder dan de helft van de energie nodig in vergelijking met een traditioneel datacenter.

Verder wellicht goed om te weten:

Groen en duurzaam ondernemen

 

Naast de techniek zijn we ook binnen het team bewust aan het ondernemen. We bieden medewerkers de mogelijkheid om thuis te werken en/of vanuit een locatie dicht bij huis. Hierdoor kan iedereen op de fiets naar kantoor, wat ook weer beter is voor het milieu. Op momenten dat iedereen op kantoor is, compenseren we gebruik van OV en geven we de voorkeur aan carpoolen over individueel reizen.

Verder doen we in onze operatie nog veel meer om groen bezig te zijn:

  • Het gebruik van gerecyclede materialen waar mogelijk
  • 100% digitale operatie en geen gebruik van papier
  • Maar één printer op kantoor, enkel voor noodzakelijke prints
  • Vervoer bij voorkeur met OV of deelauto
  • Geen plastic of papieren bekertjes voor koffie/thee
  • We werken zoveel mogelijk met energiezuinige systemen

Lang verhaal kort, wij zijn voorstanders van verantwoord ondernemen, en we doen er alles aan om juiste keuzes te maken als het gaat om duurzaamheid. Er is in de IT branche nog veel te behalen, en daar helpen wij graag aan mee. Mocht je suggesties hebben over hoe wij als business duurzamer of groener kunnen ondernemen, laat het gerust weten.

Gevalideerd door The Green Web Foundation

 
Wij hosten alle diensten 100% groen, waaronder ook onze Reseller hosting, WordPress hosting en VPS hosting. Deze validatie is onafhankelijk gedaan door The Green Web Foundation. Klik op onderstaande afbeeldingen voor een impressie van een hosting server en VPS in te zien.
 
This website runs on green hosting - verified by thegreenwebfoundation.org
Chat openen
Hulp Nodig?
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.