Ronserv.nl – De Hostingprovider

60 / 100

Herroepingsbeleid

Als consument heb je het recht om binnen een termijn van 8 dagen de overeenkomst te herroepen.

Contact Us

December 2021

Het herroepingsrecht

Als consument heb je het recht om binnen een termijn van 8 dagen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 8 dagen na het sluiten van de overeenkomst. Als je tijdens het bestelproces aangeeft dat je direct gebruik wilt maken van de door ons geleverde Diensten, dan dien je het door jou gebruikte deel te vergoeden.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht ga je naar Mijn Account en zeg je het desbetreffende product op. Bij de reden van je opzegging selecteer je de optie ‘Herroepingsrecht’. Je ontvangt dan de kosten voor je producten en diensten terug. Je kunt hier alleen gebruik van maken als je als particulier staat geregistreerd. Voor zakelijke klanten geldt het herroepingsrecht niet.

Terugbetaling

Nadat je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht ontvang je alle betalingen (met aftrek van het door jou gebruikte deel) binnen acht dagen terug. Je draagt zelf alle eventuele retourkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt.

Uitsluiting herroepingsrecht

Indien je tijdens het bestelproces aangeeft dat je direct gebruik wilt maken van de door ons geleverde Diensten, dan vangen wij direct na totstandkoming van de overeenkomst aan met de uitvoering ervan. Je erkent dan dat jouw herroepingsrecht voor de geleverde Diensten vervalt zodra deze binnen de herroepingstermijn volledig zijn uitgevoerd.

Hier is sprake van bij die Diensten, die binnen de bedenktermijn van 8 dagen volledig kunnen worden geleverd. Een voorbeeld hiervan is domeinnaamregistratiediensten, aangezien deze in de meeste gevallen vrijwel direct worden voltooid.

Chat openen
Hulp Nodig?
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!